Chandler

Chandler

torstai 31. maaliskuuta 2011

Pieni kuratassu!

Keväthän on ihanaa, mutta NIIN rapaista aikaa! Chandler on melkoinen kuratassu tullessaan ulkoa, sillä lätäköt ja rännistä tippuva vesi on melkosen kiinnostavia asioita. Se kun vielä yhdistetään hiekkateillä kävelyyn ja mutaläjien kaivamiseen...
Neidin ihmisrakkaan luonteen mukaisesti heittäydytään selälleen rapsutettavaksi jokaisen vastaantulijan jalkoihin, oli siinä sitten lätäkkö tai ei. Harmi vaan, että pesulla käynti ei tunnu yhtään maistuvan, vaikka palkintoja saisi reilustikin! Eilen ostettiin koirashampoota, mutta vielä ei olla sitä kokeiltu - vesi on riittänyt jo tarpeeksi tuomaan toivottavasti pian unohtuvia traumoja. Noo, kahdesti vasta kokeiltu ja toinen kerta kyllä meni rauhallisemmin, kuin ensimmäinen.


Chandler suihkusta tulleena - ei ollut yhtään kivaa.

4 kommenttia:

 1. Heipsan !

  Kurakelit ja pentuelämää, sitä se on!!!
  Hyvä että totutatte Chandlerin myös pesupuuhiin, tuon pienen vipeltäjänne. Shampoota suosittelen käyttämään vain TOOOSI harvoin (niinkuin luonnossakaan ei shamppoota tunneta). Yleensä lämmin vesi riittää hyvin.Liika pesu yleensä kuivattaa ihoa. Itse pesen aikuiset koirani vain ennnen näyttelyitä, jos silloinkaan. "Valkoiset osat" voi pestä tarpeen mukaan. BC:n turkki on likaa hylkivä. Yleensä kura lähtee kuivanneesta turkista pehmeästi harjaamalla. Käyttäisin pesuainetta vain jos turkissa on esim. öljyä, "kakkiksia" tai muuta esim kalansuomuja...heh, nimimerkillä kokemusta on!
  Koiralle on tyypillistä kieritellä kauheassa hajussa. se peittää vaistojensa varaisesti "pedon hajuaan". Omistajaa se ei aina miellytä :)T. "hajusintti" :)

  VastaaPoista
 2. Näin tehdään! Tassuja on kyllä saanut suihkutella ja meneekin nyt jo paljon paremmin kun aluksi. Paras hetki taitaa olla pyyhkeellä kuivaaminen, sitä kun on ihana repiä samalla. :)

  VastaaPoista
 3. Mantuliini todisti eilen, että myös hevosen kakka varisee bc:n turkista ihan itekseen. Se nimittäin teki kuperkeikkoja kakkakasassa ja oli aika siivoton kun nostin sen autoon. Kotiin päästyämme huomasin, ettei pesua tarvitakkaan, kaikki kakkahippuset olivat varisseet autoon...Eli putsailtiin sitten autoa koiran sijasta!
  T.Manta ja Mirva

  VastaaPoista