Chandler

Chandler

torstai 24. maaliskuuta 2011

Chandler-pennulle oma blogi!

No niin!
Blogi saatiin Chandler-neidille viimein väsättyä! Pääsevätpä kasvattajat ja sisarukset plus kaikki muut kiinnostuneet tälläkin väylällä lukemaan pennun kuulumisia. :) Tehdään nyt ensimmäinen, lyhyt päivitys, jotta saadaan homma käyntiin!


Weekasi Liquorice Shot, kutsumanimeltään Chandler, syntyi maailmaan 19.1.2011 kuuden sisaruksensa kera. Vajaan kahdeksan viikon iässä oli aika muuttaa uuteen kotiin Ouluun ja jättää ihana Weekasien kennel ja Rovaniemi. Tietenkään ei lopullisesti, sillä yhteyden pitoa jatkamme varmasti!


Uudessa kodissa ollaan asuttu nyt viikko ja neljä päivää ja aika on ollut ihanaa ja ihan huippuhauskaa! Uskonpa, että leikkisämpää koiranpentua saa hakemalla hakea. Chandler on ihmisrakkaudellaan ja hellyydenkipeydellään hurmannut paitsi meidät, myös kaveripiirimme, perheemme ja naapurustomme. Kuka vain eteen tuleekin on neiti jo maha paljaana edessä makoilemassa ja rapsutuksia odottamassa. Ei sille voi kuin nauraa!


Virtaa meidän Duracel-pupullamme riittää, varsinkin iltaisin! Puhutaankin iltahepulista, kun lelut saavat kyytiä ja säntäillään pitkin asuntoa ihan mahdottomalla energialla. Ihanasti pentu kuitenkin rauhoittuu, kun valot sammutetaan ja mennään nukkumaan. Paras paikka nukkua onkin meidän sängyn alla, jonne pikkunen ainakin vielä toistaiseksi mahtuu kömpimään. :)


Nyt onkin juuri tuon hetken aika, joten huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti