Chandler

Chandler

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Luoksetuloa ulkosalla!

Tänään on ollut hyvä päivä! Neiti oli yksinkin muutaman tunnin ja ilmeisesti koko ajan hereilläkin. Olipa mukava tulla kotiin kun joku säntää heti vastaan pää viidentenä jalkana ja kellahtaa saman tien selälleen hellyyttä kaivaten! Kertaakaan yksin ollessaan mitään ei ole rikottu, sen sijaan herkkuaarteen etsinä on aina suoritettu ja aktivointipallo tyhjennetty. Hyvä Chandler!


Käytiin illalla kolmistaan Juhan ja Chandlerin kanssa vähän pitempi lenkki. Ajoitettiin se iltahepulin ajalle niin saatiin purkaa energiaa ihan luvallisin keinoin. :) Juostiinkin vähän! Meidän koirasta on tulossa kyllä melkonen kestävyysurheilija, sillä minä kai siinä ensimmäisenä hyydyin.


Luoksetuloharjoituksissa tapahtui tänään huimaa edistystä! Harjoiteltiin sitä tyhjällä parkkipaikalla siten, että toisen pidellessä pentua toinen meni kymmenisen metrin päähän. Kutsuttaessa päästettiin irti (ensimmäistä kertaa ulkona!) ja Chandler juoksi reippaasti ja innokkaasti kutsujan luo - missä tietenkin sai kunnon kehut ja palkinnot.


Sisälle kun päästiin niin neiti säntäsi saman tien olohuoneen nurkkaan leipomaan mahtavat kakat. Mahtoi olla kova homma pidätellä tunnin ulkoilun ajan... ois ne meidän puolesta saanut uloskin tehdä.

1 kommentti:

  1. Saat tietenkin laittaa! :) laitoimmehan mekin ilman lupaa :D eihän haittaa?

    VastaaPoista