Chandler

Chandler

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vieraita ja veijareita...

Vaikka blogissa onkin nyt viikonloppuna ollut hiljaista, täällä on menoa piisannut! Vieraita meillä on käynyt paljon: Juhan isä, minun rakkaat kemiläisystävät Reeta ja Orysya  sekä Milla, Redi ja Robi! Vielä tässä ootellaan minun äitiä ja iskää illaksi. <3

Redihän on siis Chandlerin veli samasta pentupoppoosta ja asuu Millan ja Robi-koiran kanssa Kemissä. Oltiinkin surperinnoissamme kun Milla soitteli tulevansa tänne suuntaan. Ja eiku leikkitreffejä järkkäilemään! Aluksi vähän jännitti miten Chandler suhtautuu pentueen pomopoikaan, kun muiden koirien kanssa reppana on joutunut vähän alistetuksi... Mutta pentujen riemulla ei näkynyt olevan rajaa jälleennäkemisessä! En kyllä tajua mistä ne sen energian repivät: ensin painittiin, juostiin ja leikittiin sisällä ainakin tunnin verran, ja sama jatkui toisen tunnin ulkona uppohangessa. Robikin oli niin komeasti koiranmallina pennuille ja vähän piti jöötäkin. 

Kiitos Milla + R & R ihanasta leikkipäivästä! Kahden viikon päästä sitten uusinnat Kemissä?! ;D
3 kommenttia:

 1. Oi että oli ihana video sisarusten leikeistä! :)tollaiset niin piristää päivää!

  Kävi muuten mielessä, että olemme Ollin kanssa tulossa parin viikon päästä kuuntelemaan sitä Riitta Ahon luentoa Kemiin niin voisimme pitää porukalla penturehevit? :)

  VastaaPoista
 2. JOOOO! :D Just sillon ollaan itekki menossa tosiaan Kemmiin. Kattelin facebookista että olitte menossa tuolle luennolle ja kiinnostais kyllä minuakin! :)

  VastaaPoista
 3. No sinne sinäkin siis! :D taitaa Johannakin lähteä, ainakin fb:n mukaan olisi kiinnostunut. :) Pitääkin varmaan isolla porukalla täältä lähteä sinnepäin!

  VastaaPoista