Chandler

Chandler

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Emme me pienet koiranpennut...

... muuta kuin leikkiä lyömme!
Chandler rakastaa lelujaan! Kummoisia ne eivät ole, sillä vessapaperihylsyt ja sukat kuuluvat parhaimmistoon. Pehmoleluja on ihana paijata ja retuuttaa. Chandler sai myös kasvattajilta pentupaketissa ihanan vinkuvan possulelun. Oi sitä riemua, kun hoksattiin, miten sen saa vinkumaan. Neiti ahkerasti "elvyttääkin" possua joka päivä. :)

Chandlerilla on myös punainen aktivointipallo, jonka sisään voi piilottaa herkkuja. Kun sitä pyörittelee, herkkuja tipahtelee uos. Sen kanssa menee helposti varttikin kuonolla ja tassulla tönien, muta mikäs siinä, kun palkintoja tulee koko ajan!

Muitakin palloja on ihan huippu jahdata. Leikitään usein Juhan kanssa yhdessä leikkiä, jossa vieritetään tennispalloa toisillemme ja Chandler kyttää keskellä. Pentu on kyllä hurjan nopea ja taitava tässä. Tosin pallon saatuaan se kuljetetaan pesään, itse vallattuun neliömetriin olohuoneeseen. Seuraava haaste onkin tuoda pallo takaisin. :)


5 kommenttia:

  1. Peppikin on samanlainen lelujen petiin rahtaaja :D kaikki olisi niin kiva pitää sielä omanaan! Eikä tuo leluja jos näkee, että käsi ojossa odotamme sitä, vaan juoksee ihan toiseen suuntaan. Tässä siis meilläkin työnsarkaa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, alan Chandlerin blogin lukijaksi ja lisäsin sen jo linkkilistaan :) Meiltä löytyy samaisena päivänä syntynyt bc-tyttö Misti, joka vain on eri kennelin kasvatti.

    VastaaPoista
  3. Kivaa, kun laitoitte blogin:) FB:n kautta tiesin vilkaista tänne. Olisi joskus hauskaa nähdä koiruus livenä... Onnea ja iloa pennun kasvatukseen!

    VastaaPoista
  4. Kiva lukea Chandlerin uutisia ja edesottamuksia!
    Tapasimme just myös velipoika Redin, olipa hän kasvanut! Tapaatte hänetkin varmaan Kemissä?!
    Kivoja leikkejä jatkossakin ja mukavia kuvia on!
    Susanna ja kumppanit

    VastaaPoista
  5. Oi, uusia lukijoita! Onpas kiva. :) Emmi voi olla varma että käyn vastedes kyttäilemässä Helmin ja Mistin kuulumisia.
    Löytyykös Vilukissan ausseilta blogeja? Kunhan vaan saadaan Chandler rokotettua niin varmasti hengaillaan koirapuistoissa ja -tapahtumissa, jossa voidaan sitten törmäillä. :)
    Juu, Susanna, olisi tarkoitus keväällä käydä useamminkin Kemissä joten jos saadaan aikataulut Millan kanssa passaamaan niin mennään Rediä tapaamaan. Pääsevät sisarukset leikkimään yhdessä pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista