Chandler

Chandler

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tokon alkeiskurssi [x] - check!

Tokon alkeiskurssi saatiin viime viikolla päätökseen ja nyt ollaan ainakin toistaiseksi ihan omillaan sen lajin kanssa. Mutta hyvät eväät ja kannustukset lajin jatkamiseen saatiin liivin taskuun! Kaikki aloliikkeet menee tasaisen hyvin, jos ei muuten niin ainakin palkintojen ja käsimerkkien voimalla. Hyvä jos ennen kurssia edes tiesin mitä liikkeitä tähän kuuluu! ; D
Nyt vaan itsenäisesti varmuutta ja nakittomuutta. Kesäksi lähdetään Kokkolaan töihin, ja olen muutamaan paikalliseen tokoihmiseen ottanut jo yhteyttä. Tosi mukavalta näyttää vastaanotto! Näyttäis jopa että päästään sielläkin ohjattuun ryhmään reenaamaan, ja jos ei, niin ainakin touhukkaalta näyttää tulevakin kesä!

Ihanaa, kauheasta kilpailusta arvosteltu koirayhteisö näyttää minun silmiin ainakin oikein vastaanottavaiselta, yhdellä kun on suhteita muualle niin lämpimästi niistä vinkataan kaverillekin! Ihan mahtavaa!

Tähän väliin täytyy hehkuttaa hieman Redi-veljen ja Millan puolesta; ensimmäinen Weekasin pennuista on aloittanut kilpauransa tokossa täällä Oulussa 24.3.2012, eikä millään turhilla tuloksilla: ALO1, 176p. Sijoitus 3/14, tuomari Päivi Lamminen. Onnea kamut! <3

Sain hankittua vyön ja joustavan hihnan hiihtoa ja juoksua varten. Nyt ollaan muutamaan otteeseen juostu pitempääkin lenkkiä. Vaikkei tuolla pyöräteillä ihan kanikrossia vielä vedetäkään, on se kätevä kun on kädet vapaana. Hyvä tekosyy sanoa, että koira täytyy vähitellen totuttaa pitkiin hölkkälenkkeihin, niin ei omalla rapakunnolla tarvi vielä kauheisiin kilometrimääriin syöksyä! Hienosti Chan tajuaa jo milloin saa jäädä haistelemaan iltapostia ja milloin MENNÄÄN!


Vielä kun sais sen agilityn alkuun niin alkaa pikkuhiljaa olla kasassa jo ne harrastukset, mihin ainakin haluan mukaan.


Loppuun Chandlerin fiiliksiä maailman siisteimmän jutskan, paperilennokin, jahtaamisesta!


PS. Chandler-rakas on oppinut mamman lempitempun: keräämään lelut lattialta lelukoppaansa! Juhan kanssa reenaavat nyt mm. valojen päälle laittamista ja jalkojen välistä pujottelua liikkeessä.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että pääsette Kokkolassakin reenailemaan porukassa, onneksi suurin osa koiraharrastajista on mukavaa ja reilua sakkia! Ainahan se on porukassa mukavampaa harrastaa. Ne harvat kisat missä on käyty on kyllä jääneet mieleen just sen takia, että ne ihmiset siellä on niin ihania, tullaan onnittelemaan menestyksestä ja tsempataan eteenpäin vaikka on kyse ihan tuiki tuntemattomista ihmisistä. Kerrankin eräs ihminen, jonka koira kilpaili samassa luokassa kuin Moppi, tuli sanomaan Mopille ennen koetta että "näytä sitten noille isommille että pienetkin osaa".
    Niin ja ihania pomppukuvia chandleristä! Meilläkin pitäis ehkä opettaa nuo koirat keräämään lelunsa lattialta...ja sängystä ja sohvilta ja pöydiltä ja pihalta...

    VastaaPoista