Chandler

Chandler

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Redi kävi kylässä

Ja minun kun piti uuden vuoden lupauksena kunnostautua päivittämään blogia ahkerammin...


Itselläni on ollu pää aika vahvasti kouluhommissa viimeiset viikot. Onneksi tässä taloudessa on kaksi ihmistä yhtä bordercollieta kohti. En suosittele bortsuja sinkuille yliopisto-opiskelijoille, jotka haluavat saada kurssit kohtuun kunnialla läpi. Joskus kun saattaa jonkun henkikin olla omien tietojen ja taitojen varassa... pakko siis välillä puurtaa. Juha on onneksi touhunnut Chandlerin kanssa kaikenlaista, niin ei ole koiran tarvinut kärsiä tylsyydestä. Tassutkin on parantuneet ja koirapuiston portit ovat taas auki, JEE! Tuo vapaana juoksentelu muiden lajitoverien seurassa on kyllä semmoinen juttu mitä ihmiset eivät voi korvata. Se näkyi kyllä käytöksessä (mm. hihnakäytöksessä) kun ei saanut purkaa energiaa luvallisin keinoin. Mikään aivojumppa ei korvaa TÄYSILLÄ JUOKSEMISTA!

En tiedä muista koirista, mutta tälle ei aina yksi pallo riitä...

Tokokin on siitä ihana laji ettei tarvi välttämättä lähteä suuremmin minnekään, että sitä voisi treenata. Voi tehdä paljon ihan vain 5-10 minuutin reenejä eteisessä ja olohuoneessa. Toko ei siis ollut tauolla minun koulukiireistäni huolimatta. :) Nyt viime viikkojen teemana on ollut mm. liikkeestä seisomaan jääminen (ei vahingossakaan olla reenattu muita jääviä), sillä Chämpyn mielestä tuo on paikallamakuun lisäksi maailman tylsin liike. Kun aina tekisi mieli istahtaa. Lisäksi teemana on ollut "ei ennakoida". Chan on siinäkin aika huippu, tarjoaa vaikka mitä ilman käskyjä, "jos tää vaikka mamma mielyttäisi sua!" Itselläni on naurussa pidättelemistä kun istu-maahan-istu-kaukoissa kokeillaan esimerkiksi kuollutta leikkimistä ja high fiveä. Chan kun ei aina muista milloin ollaan leikitään tokoa ja milloin temppuillaan. 


Redi
Meillä kävi perjantaina ihania vieraita! Johanna, Milla ja Redi! Oli kyllä ihan huippua nähdä kaikkia. Redi ja Chan vaihtoivat kuulumisensa ja minä ja Juha tyttöjen kanssa. En tiedä onko tämä harvinaista vai ei, mutta edelleen ihmettelen kuinka ihanaan porukkaan ollaan päästy osaksi, kun hankittiin pentu Weekaseilta. Niin ihana kasvattajaperhe ihanine koirineen, sekä ihania sisaruskoiria ja heidän omistajiaan. Ensimmäisen koiraa kasvattaessa on todella tärkeää saada vaihtaa kokemuksia niin arjesta kuin harrastamisesta, kiitos siitä jälleen kerran Johannalle ja Millalle!

Ja kiitos Johannalle myös tuomisista! Voit olla varma että seukkivierailulla saat pöytään jotain tuomastasi kirjasta... :P

Mikä nöpönenä-Reetu!

Pakollista paikallaoloposea, vaikka eihän nämä kärsiviltä näytä!

Weekasi Limited Edition & Weekasi Liquirice Shot 13,5 kk

Käsittelyssä Johannan tuoma uusi lelu, joka osoittautui hyvin hyvin mieluisaksi.
Sanotaanko että 3/4 täytteistä oli pitkin olohuoneen lattiaa
ensimmäisen 15 minuutin jälkeen.
Chandler arvostaa lahjoja omalla tavallaan.

Myöhemmin tämä uusi lelu sai nimen "Raato".
Korjaan sen vähemmän pumpulia erittäväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti