Chandler

Chandler

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Reipas pentu teki reissun Kemmiin!

Viime viikonloppuna käytiin meidän entisellä kotipaikkakunnalla Kemissä. Junalla mentiin siis ensimmäistä kertaa. Jännää oli! Pelottavinta oli rautatieasemalla ootellessa kovaäänisesti ohi mennyt juna, sitä piti mennä vähän uikuttamaan selän taakse. Matkustaminen meni kyllä hienosti omalla penkillä. Oli kuulemma niin söpö että konduktoori ois ottanu kierrokselle mukaan! Vähän leikittiin toisen matkustajakoiran kanssakin.


Kemissä käytiin minun mummolassa (Chandlerille ämmi :)) ja Juhan pappalassa. Kyllä tykkäsivät! Mummun tarjoama pulla taisi olla melkosta herkkua pennulle (vaikka oli omatkin namit mukana...). Silittäjiä, rapsuttajia ja leikittäjiä oli vaikka kuinka monta ja reippaasti pentu ihastutti kaikkia. Äitit ja isät hössötti. Käytiin Redi-veljeäkin moikkaamassa.


Ensimmäinen yö meni Chandlerille epäominaiseen tapaan itkeskellen. Uusi paikka varmaankin ahdisti, vaikka oli oma peti mukana. Toinen yö kuitenkin meni tosi hyvin. :) Käytiin avartavia keskusteluja Juhan naapurin koiraharrastajien kanssa ja tuli taas annos hyviä neuvoja. Tehtiin melkein jo häkkikaupatkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti