Chandler

Chandler

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pentukerhoilua!

Tänään Chandler pääsi harjoittamaan sosiaalisia taitoja eläinlääkäriasema Akuutin pentukerhossa. Parisenkymmentä n. 14-16 viikon ikäistä supersöpöä karvapalloa kokoontui Akuutin aulaan, jossa ne jaettiin isojen ja pienten puolelle. Meidän pentu pääsi isojen puolelle. Voitte kuvitella sitä menoa ja melskettä. Siellä ne leikkivät ja painivat menemään ja välillä oltiin hippaa. Oli kyllä todella hauskaa! Chandlerin riemulla ei ollut rajaa ja virtaa riitti vielä jälkeen päinkin niin, että käveltiin reippaasti koko matka kotiin.


Se on kyllä huomattu, ettei meidän koira jää ainakaan araksi: päin vastoin jouduin ottaan Chandlerin muutaman kerran syliin jäähylle. Ei tuo ketään alistanut eikä satuttanut, oli vain niin riehakas! Ensi viikolla uudestaan. :)


Jäähyllä!

Neiti on kärsiny hieman mahavaivoista, parina iltana loppuviikosta tuli vähän ripulia ja kerran jopa kirkkaita veripisaroita mukana. Ensimmäinen kerta kun kohtaan tällaista, joten vähän laittoi hätääntymään... koirat.comin (luultavasti luotettavilta?!) keskustelupalstoilta luin että tuollainen kirkas veri olisi ripulin yhteydessä normaalia, suolen loppupään ärsytyksestä johtuvaa tihkuilua, ja varmistelin vielä kasvattajaltakin asiaa. Seuraavana päivänä kaikki olikin jo normaalisti ja vatsa on toiminut oikein hyvin. Mistä lie pöpönsä saanut, ulkona suuhun menee meidän tarkan seulankin läpi vaikka mitä - lauantaina jopa hiiren pää!


Myös kummallisen ihottumanäpyn löysin Chandlerin vatsasta. Kysyin tänään Akuutin eläinlääkäriltä asiasta ja epäili ensinäkemältä jo jonkin hyönteisen puremaksi. Seuraillaanpa asiaa...


Loppuun vielä kevätulkoilun riemua! Pallo osataan hakea jo hienosti!


Heitä, heitä jo!


Välillä pitää hakea palkintoja...Lähtölupaa odotellessa... ja välillä pitää levähtääkinPallostaan ylpeä tyttö!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti