Chandler

Chandler

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kuulumisia 11 viikon iässä

Taas on vaikka ja mitä puuhattu viime päivityksen jälkeen!
Sunnuntaina tosiaan äiti, isä ja mummu (Chandlerille Ämmi :D) päättivät tehdä yllätysvisiitin Ouluun. Itse päästään Kemiin vasta ensi viikonloppuna, joten pitäähän sitä nähdä pieni vielä kun se on pieni. :) Iskä toi tuliaisena VALTAVAN luun, osti kuulemma isoimman mitä kaupasta löyty. Ei se pikku suuhun mahdu edes kunnolla, mutta on sillä kiva leikkiä. Äiti oli ostanu pallonarulelun, mutta Reeta-ystäväni oli pari päivää aiemmin tuonut samanlaisen, joten vietiin se sitten Kemiin. Pitäähän sielläkin leluja olla kun mennään viikon päästä käymään!

Kemissä on kuulemma eläinlääketieteen tohtorin pitämä luento aiheesta Koiran rakenne ja liikunta. Kiinnostais kyllä paljon! Ja ilmeisesti muitakin tuttuja ois menossa? Pientä sisarustapaamista mahdollisesti, vai?! Olisi kyllä mahtavaa. :)

Tänään soittelin kasvattaja-Susannalle kuulumisia ja poristiinkin yli tunti. Taas sai aimoannoksen hyviä neuvoja ja kannustusta koiran kasvattamiseen. Oli kiva kuulla myös miten emo, siskot ja muut laumalaiset pärjäilee. Täytyy kyllä jälleen todeta että parempaa ja välittävämpää kasvattajaa tuskin löytyisi mistään! Kiitos! :)

Chander osaa jo melkein antaa tassun. Pelkkä pyyntö ei aina riitä vaan joskus pitää vähän tökätä tassua. Istuminen on onnistunut pyynnöstä jo kauan aikaa, samoin katsekontakti. Tuossa lähistöllä on suuri hiekkakenttäparkkipaikka, joka on iltaisin ihan tyhjänä. Siellä ollaan temmelletty vapaana, juostu kilpaa ja muuten vaan leikitty ja harjoiteltu luoksetuloa.

Matokuurit annettiin jo ja torstaina mennään rokotuksiin! Ja Chandler pääsee eka kertaa bussilla huristelemaan. :)

Loppuun vielä Juhan kokoama videopätkä pentusen mieluisimmista leikeistä. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana ja kiva kooste leikkivästä Little Baby Girl Chandlerista! Anniinako se siinä lauleli ja soitteli pianoa? :)
  Pirjo&Ari

  VastaaPoista
 2. Kitara siinä videon taustalla taisikin soida eikä piano. Ettei vaan Tuomas säestänyt Anniinaa? :)
  T.P&A

  VastaaPoista
 3. Susanna kasvattaja täällä taas kyynelehtii !!!
  Olipa taitavasti ja rakkaudella tehty video!!!
  Kiitos Chandlerin mahtaville ihmisille!
  Aivan upea!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava video, kosketuin :) Tuli ihan mieleen Misti tuosta, samanlaiset puuhat meilläkin.

  VastaaPoista