Chandler

Chandler

torstai 14. huhtikuuta 2011

Bussi + rokotus + 8,3kg!

Tänään on ollu uusien asioiden aamupäivä! Chandler pääsi ensimmäistä kertaa bussiin. Mammaa vähän jänskätti kuinka siellä ulistaan, mutta ei ollenkaan! Taas vaihteeksi sulatettiin vieraiden ihmisten sydämiä, erityisesti vastapäätä istuvan pikkutytön, joka vannoi ottavansa oman koiran heti kun muuttaa allergisesta kodistaan pois (vähän niinkuin minä 15 vuotta sitten).


Jäätiin bussista muutaman sata metriä ennen eläinlääkäriasema Akuuttia melkein Oulun keskustaan. Olipa siellä kattelemista! Meillä oli vielä vartti aikaa tutkiskella vilkasta maailmaa ja hengailtiin läheisessä puistossa. Onnistui se pissanteko vieraallekin maalle, hyvä Chandler!


Vähän oli vaikeuksia viimeisellä sadalla metrillä saada pentu liikkumaan yhtään mihinkään suuntaan. Alue oli varmaan tulvillaan jänniä hajuja. Sisälle kun päästiin niin hurmattiin ensin vastaanottotäti (joka oletti Chandlerin nimen perusteella urokseksi, "kumma kyllä"). :D Odotushuoneeseen tuli myös toinen kolmikuinen luppakorva ja voi että kun ois tehny mieli alkaa painimaan! Toinen pentu oli reippaasti Chandleriä pienempi (kerrankin näin päin!) ja pelkäsikin vähän. Tietenkin piti heittäytyä selälleen myös kaikkien muiden odottajien jalkoihin ja hakea rapsutuksia vähän jokaiselta.


Käytiin myös puntarilla ja Chandler veti huimat ennätyslukemat - 8,3kg! Olin vähän äimistynyt, kun muita pentublogeja seuraamalla olin odottanut tämän ikäiseltä pennulta hieman vähempää... no ruokahalu on kyllä aina ollut kohdallaan ja palkintojakaan ei ole kovin säästelty.


Eläinlääkäri kehui pentua todella reippaaksi eikä piikki tuntunut missään. Uusien hampaiden alkuja ei vielä näkynyt ja kaikki tuntui olevan kunnossa. Kyselin vähän pienistä "ihottumaläikistä", joita viime päivinä on löytynyt. Lääkäri epäili niiden olevan vain rupia, niin kuin vähän itsekin epäilin. Yhteensä kolme niitä on löytynyt ja kaikki oikeastaan jo kadonneet. Kysyin painostakin ja lääkäri vakuutti sen olevan aivan normaali, päin vastoin sanoi pennun näyttävän hoikalta. Saatiin myös kutsu Akuutin pentukerhoon, jossa päästään sosiaalistumaan kolmen kerran ajan - maksutta! Parin viikon päästä sinne siis!Naurattaa!Nukuttaa!

1 kommentti:

  1. Voi että kun näistä nappuloista taitaa kaikista kasvaa mitä hurmaavampia ja kauneimpia/komeimpia otuksia! :)
    Onnea teillekkin merkkipäivän johdosta!
    Nähellään sunnuntaina :)

    VastaaPoista