Chandler

Chandler

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Rulla-Toko -video


Nyt kun on tehty jo tokoa ja rally-tokoa...

Tällä kaksikolla on ihan omat liikkeet ja oma meininki. Vaan hauskaa näyttää olevan!
Lajin virallistamista odotellssa...Pahoittelut kuvan huonosta laadusta!

4 kommenttia:

 1. Onko Chandler teidän ensimmäinen koira?

  VastaaPoista
 2. Olen tuo anonyymi, liityin lukijaksi vasta lähetettyäni kommentin.

  Haaveissa olisi joskus tulevaisuudessa oma koira ja bordercollie on yksi vaihtoehdoista. Olen vain usein törmännyt siihen, että bc:tä ei suositella ensimmäiseksi koiraksi, koska on niin aktiivinen rotu. Mutta hyvä tietää ettei ihan mahdoton ajatus ole:)

  Kiva blogi muutenkin, tykkään ulkoasusta ja teidän puuhasteluja on kiva seurata.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi kun näin myöhään vastailen!
  Mutta kiitos, kiva kuulla että tykkäät blogista! :)

  En itse pidä mahdottomana bordercollieta ensikertalaiselle, mutta muistan kyllä pohtineeni juurikin tuota samaa asiaa. Aktiivisuus ei ole ollut meille ongelma, se varmasti riippuu enemmän ihmistyypistä kuin siitä, kuinka monta koiraa on omistanut. Meillä on kaksi ihmistä, jotka myöskin nauttivat täysillä siitä, mistä koirakin. Yksin olisi tässä elämänvaiheessa huomattavasti hankalampaa, opiskelut vievät sen verran paljon aikaa. Ja ehkä onkin jo tullut selväksi, että meillä ei kovin kilpailuhenkistä harrastaminen ole.

  Enemmänkin tuo älykkyys ja temperamentti tuo omat haasteensa. Huonot tavat opitaan vähintään yhtä nopeaa kuin hyvätkin, ja jos on kovin voimakasviettinen koira, olisi varmasti hyödyksi tajuta ja osata edes nähdä jo pentuvaiheessa, mihin suuntaan asiat on menossa. Meillä, kuten monella muullakin, on aika monta asiaa, jotka seuraavan pennun kanssa tehdään toisin, joten ehkäpä tässä mielessä jo valmiiksi kokemuksen kautta tullut koiranlukutaito olisi bortsun kanssa paikallaan.

  Mutta silti - ei mahdotonta. :D Meillä Chandler on arjen häntää heiluttava valopilkku, harrastuskaveri ja lenkkikaveri, ja ennen kaikkea rakas, karvainen, aamupusuja rajattomasti jakeleva perheenjäsen. <3

  VastaaPoista