Chandler

Chandler

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesämeininkiä

Moi taas pitkästä aikaa!

Ihana kesä!

Chandler vietti kesäkuun melkeinpä kokonaan Juhan kanssa kahdestaan, kun itse olin töiden perässä Kemissä. Tai no... niinhän se meni, että viikosta kolme yötä vietin siellä ja neljä Oulussa, kyyti kun kulki mukavasti päivittäin eikä matka paljon tuntia kauempaa kestänyt. Ohjattuja reenejä pyöri pari kertaa viikossa, tokoa ja rally-tokoa. Viikoksi otin koiran Kemiinkin. :)


Tää on ihan ykkösjuttu kesällä!
Varsinainen vesipeto. Saalistaa kaikki heitetyt kepit ja vesilelut.

Uimassa käydään melkein päivittäin. Joki on sopivasti vieressä ja Kemissäkin meri takapihalla! Tänään tehtiin uusi löytö: Valkiaisjärven ranta. Siellä olikin mooooonta muutakin koirakkoa vilvoittelemassa.

Juhannus vietettiin mökillä saaressa. Kätevä saari, kun siellä ei ole muita mökkejä. Arvakkaapa nauttiiko koira. K y l l ä ! Juoksentelua, mahtavia hajuja, uimista, grilliruokaa (hups!).... kunnes kahden aikaan aamuyöllä eräs perhanan muurahainen (joita muuten tuolla saarella riittää) puras tassusta. Näin ainakin todettiin, kun ontumista ja armotonta nuolemista ei selittänyt mikään haava, tikku tms ja välissä tuli ihan normaalia askellustakin. Muurahainen jäi kiinni itse teosta pyrkiessään pakoon varpaiden väiin. Chämppy mökötti mökissä aamuun saakka. Aamulla kaikki olikin sitten hyvin. :)


Turvallisesti vesillä!


Iiiiihanaa......

Menomatka oli kyllä yhtä hymyä.
Takaisin tullessa tosin keinutti ja pärskytti. Ja nukutti.


Saareen ensimmäistä kertaa tälle kesälle, tosin
taisi neiti tietää minne oli pääsemässä,
kun hyvissä ajoin jo siirtyi valmiusasemiin.

.... ja heti mentiin asiaan.

Tää on vesipuntti. Se kelluu ja kaikkee.

Ei meillä hullummat maisemat ollu!
Iskä saunavihdan teossa.

Nyt tuo mamma meni ja hankki sellasen puhelimen,
jossa on ihan kohtuullinen kamera. Saan poseerata joka lenkillä.

Rallytokon alokasluokan kurssi saatiin tänään päätökseen. Viimeisellä kerralla otettiin "koerata", joka arvosteltiin niin kuin kisoissa oltais oltu. Hienosti neiti vetas hyväksytyn tuloksen 87 pisteellä. 10 pisteen vähennyksestä saa syyttää ehkä ohjaajaa kun kiertää kyltin väärältä puolelta... Tekemistä on vielä sen hemmetin hihnan kanssa, kolme kiristystä tuli juoksupujottelujen aikana. Muuten saatiin hyvää palautetta yhteistyöstä. Kaikki liikkeet koira teki niin kuin ohjaaja käskytti.

Ollaan käyty ahkerasti vähän pitemmillä lenkeillä joko juosten tai pyörän tai rullaluistimien kanssa. Hihna on rullistellessa Juhalla, minun pitäis ensin oppia jarruttamaan kunnolla. Mutta hyvin kulkee ja kunto kasvaa! Kunhan ajoitetaan lenkit viileämpään loppuiltaan ja käydään välillä joessa pulahtamassa, niin ihmeen hyvin tuolla koiralla tuota virtaa riittää. Eilenkin rullisteltiin lähemmäs 10 km (koiran määräämällä vauhdilla).Edellisen päivityksen viimeiseen kuvaan viitaten:
osaa tuo isännänkin kanssa kölliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti