Chandler

Chandler

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kokkolassa

Nyt on semmonen homma että on jäänyt ihan liikaa päivittämisen arvoisia juttuja päivittämättä! En voi syyttää kiirettä enkä kesää enkä mitään, koska kyllähän tässä koneella on välillä aina istuttu, mutta kun en ole saanut aikaiseksi, kun ei niin ei. Juttua on niin paljon, että täytyy kirjoittaa niitä useamman otsikon alle. Muuten sitä puuroa ei jaksaisi kukaan lukea. 


Blogiahan pidän vähän niin kuin päiväkirjana, jonne olen koonnut parhaita otoksia, ja josta on itse kiva katsella missä on menty missäkin vaiheessa koiran elämää. Kyllä nuo tilastot kuitenkin kertovat, että joku muukin täällä saattaa joskus piipahtaa. ;)


Onko vielä pitkä matka????!




No, Kokkolaan tulimme tosiaan kesäkuun alussa kesätöiden perässä. Uusi asunto ja harvinaisen pitkät yksinolot (7h/päivä) olivat aluksi vähän ahdistavia Chämpylle, mikä näkyi parina jännityspissana lattialla. No, toinen selitys on ehkäpä juoksut, jotka alkoivatkin heti ensimmäisellä viikolla. Kumpaa lie, mutta epätavallista käytöstä puolitoistavuotiaaltamme.


Kerettiin yhdet ryhmäreenit käydä ennen juoksuja. Chandler taisi luulla tulleensa koirapuistoon, koska teki aika tiukkaa saada kontaktia koiraan. Muut koirat oli selvästi minua mielenkiintoisempia, mutta en ota tätä itseeni, olihan meidän viimeisimmistä ryhmäreeneistä jo kolme kuukautta aikaa. Loppua kohden työ kyllä parani, tosin ihan perusteisiin palattiin. Yks, kaks, kolme askelta seuraamista vain, mutta ainaski hiottiin niitä hyväksi. Perusasentoa monesta suunnasta. Saatiin Katjalta käskyjä LEIKKIÄ IHAN TÄYSILLÄ, ja tuon seurauksena meidän reenipatukka tiputtaa sisuksiaan.... Chämppy väsyi aika pian, mutta sai onneksi reenien jälkeen leikkiä Eenan kanssa. Siinä on ehkä ensimmäinen tapaamani koira, joka innostuu leikistä vielä jopa Chandleria enemmän.


Katja-kiltti ehdottikin meille heti seuraavaksi päiväksi treffejä Kokkolan parhaalle koiranuittopaikalle. Mahtavia hiekkakuoppia, ja Chandler kirmasi onnellisena Eenan ja Jewin kanssa. Ihan mahtavaa menoa, katsokaa vaikka! Katja on muutenkin ollut ihana kaveri täällä Kokkolassa, ja jopa ottanut Chimpan illaksi hoitoonkin, kun Juhan kanssa saatiin liput Mustakarin festareille. Valtaisat kiitokset kaikesta! Lisää juttua on tulossa tulevissa päivityksissä...


Bortsupeppuja

Vitsit, tää on huippu paikka!

Kepin heittoon ei tarvinut jälleen juuri motivoida...

FRRRRRRFRFRFRRR

Pari paimentyttöä

Meet our new friend:
TK2 BH Shadoway's Cool To Be Me

Jos jaettais Frisbeevalion titteleitä,
niin Chandler olisi jo ainakin voittajaluokassa...

... ellei erikoisvoittajaluokassa. 
"Nyt ku minä tämän frisbeen haltuuni sain, niin piilotan tän
näiltä pimuilta... saa nähdä kuinka älykkäitä bordercolliet
oikeasti on!"

Ollaan viihdytty Kokkolassa loistavasti. Meiltä on muutama kortteli suntille, jota joeksi kutsumalla sain paikalliset nauramaan. Ihania lenkkireittejä, ollaan sekä kävelty, juostu, pyöräilty, rullaluisteltu... Hienosti Chaniltä menee jo nuo vauhdikkaammatkin liikkumismuodot, vaikka aluksi näyttikin pahalta. Suntin takana on mahtavia reenialueita. Käytiin myös Lohtajalla Pohjoismaiden pisimmällä hiekkarannalla, jossa Chan pääsi kokeilemaan uutta kelluvaa vesipalloaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti