Chandler

Chandler

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Flyballia, retkeilyä ja uusia ja vanhoja tuttavuuksia

Jäipäs taas toukokuun päivitykset tekemättä. On tapahtunu tässä vaikka ja mitä! Ja reenattu vaikka ja mitä! Ja tavattu vaikka ja ketä! Weekasilassakin on koettu ylpeyden hetkiä, niin hienoa tulosta on pukannut.

Hilla, Peppi, Johanna, Riina, Susanna ja Henna poikkesivat meillä Kempeleen ryhmänäyttelyn jälkeen. ERInomaisia tyttöjä olivat olleet tuomarienkin mielestä: Peppi JUN ERI 2 SA PN 4 ja Hilla JUN ERI1 SA PN2 SERT! Onnea! Pimut päästettiin pellolle ja vauhtia oli, ja päätteeksi aina supervirallinen kuvaussessio. Juhan otokset voi katsella täältä. Olipa ihana nähdä siskosten riemua ja jälleen kerran omistajia! Ootte meille aina tervetulleita! <3


Weekasi Liquorice Shot, Weekasi Laguna Beach ja Weekasi Like You a Lot
-
Chandler, Hilla ja Peppi
05/2012


Chandlerin emo Lotta sai BH-tittelin 23.5.2012! Yllätyksenähän kokeen läpäiseminen ei varmasti kenellekään tullut, mutta paljon onnea Johanna ja Lotta!!!

Chandlerin veli Laiko on tehnyt mahtavan TOKO-uran aloituksen, ALO1, KP, 185,5p ja sij. 3/8, lisää voi lukea Laikon blogista. Onnea Enni ja Laiko!

Chandler tapasi iiihanan bortsupojan tässä viimeviikolla. Hassua, että melkein naapurustossa asuvaan Lucky-poikaan ja Tiian ei oltu aiemmin törmättykään, mutta koirilla natsas kyllä saman tien (tai ketäpä Chämppy ei rakastaisi...) Ihana, pian 8 kk:n ikäinen Lucky oli kyllä hurmaava persoona ja vauhdikas agiliitelijän alku. Käytinpäs tilaisuutta hyväkseni ja kokeilin miten se toko sujuu häiriössä pitkän tauon jälkeen, ja eikait siinä mittään, oikein kuuliaisestihan tuo taas teki! Vähän luottavaisempi mieli lähteä sinne Kokkolaan ryhmän kanssa harjoittelemaan. :)


Chandler ja Lucky


Chämpy on päässyt kokeileen uusiakin lajeja! Juhan kanssa ovat tutustelleet jäljen mielenkiintoiseen maailmaan. Minä kun olin hetken reissussa tk-harjoittelussa, olivat joka päivä käyneet makkarajäljellä. Nenä maassa mennään ja joka kerta oikeaan suuntaan, keskittyminen ihan kymppiä! Ja saman reitin tulisi mielellään aina takasikin, niin mieluisaa oli.

Eilen Kemissä päästiin Millan ja Redin hakuporukan kanssa kokeileen hakuakin ja uskomattomalla forcella painettiin jokaisen maalimiehen luo, tosin mikäpä siinä kun siellä odotti aina hyvät lihapullat ja patukat. Ja innostavat, kannustavat maalimiehet! Kiitos tälle porukalle että päästiin mukaan! :) Molempien PK-lajien reenausta aiotaan jatkaa kesän ajan satunnaisesti aina tilaisuuden tullen. Jos vaikka syksyllä pääsis jonnekin ihan oikeaan porukkaan, sepä vasta oiski herkkua!

MUTTA se mitä minä oon odotellu jo niin kauan kun lajin olemassa olosta kuulin, pääsi tänään kokeiluun! FLYBALL!!! Näyttää niiiiin hauskalta! :D Milla jälleen kerran järkkäs apua ja hankki tennispalloja syöksevän kosketusalustan, opetti Chämpyä tulemaan sitä vasten niin että pallo lentää! Ihan oikeille jäljille Chämpylä pääsikin, ja lisää reeniä niin eiköhän tuostakin harrastus opita! Redi ja Robin näytti upeasti mallia! Kiitos Milla & Redi ja Sanna & Robin! Katsokaapa Milla Takalahden ja Sanna Silvennoisen kuvia täältä!


Jostain sen tennispallon pitäs ny lentää...?!
Kuva Sanna Silvennoinen

Ollaan päästy juoksemaan hieman pitempääkin lenkkiä nyt, ja kokeileen edessä viilettävän rullaluistelija-Juhan avulla miltä se canicross maistuu. Multa meinaa lähteä jalat alta kun Chimppa vetää pää viidentenä jalkana sellasia spurtteja että! Taas tuli todettua, että oma kunto kaipaa kohennusta,jos omaan bortsuunsa vertaa... tai ehkäpä ei kannata verrata. :)


Loppuun vielä kuvia pieneltä patikkaretkeltämme Oulun Sanginjoelta.


Anna palkinto ku olin niin reipas!

1 kommentti:

  1. Ihanoita kuvatuksia! Ja niin paljon Mantan näköä tuossa pomppukuvassa ja ennenkaikkea tuo makkarantuijotusilme... Jos se vaikka tippuis ku hypnoottisesti tuijottaa...

    VastaaPoista