Chandler

Chandler

maanantai 31. lokakuuta 2011

TOKO:a ja juoksuja

VOI KAMALA kun en ikinä päivitä tätä! Tuntuu vaan että pitäisi aina olla jotain uutta ja jännää kerrottavaa, ja kai sitä aina olisikin jos vain menisi ja kirjoittaisi. Mutta näin maanantaiaamuna kun pitäisi lukea englanniksi reproduktiofysiologiaa, tuleekin mieleen että muutaman jutun voisi blogiin päivittää....

Weekasi Liquorice Shot n. 8,5 kk

Reippailijat ruskaretkellä!

Ensimmäiseksi JEEEE, päästiin Chandlerin kanssa OKK:n TOKO:n alkeiskurssille! :) Päästään ihan aikuisten oikeasti treenaamaan oikeasti ohjattunakin. Tähän asti kun meidän tokoilu on koostunu siitä, mitä kaveriharrastajat, tottelevaisuuskokeiden säännöt -kirjanen, parilla pentukurssilla opetellut liikkeet, netin keskustelupalstat ja Youtuben videot ovat opettaneet. Ainakin käsitys lajista on selkiintynyt ja varmasti jo jotain osataankin, ettei ihan nollasta lähdetä. Tosin häiriössä treenaaminen on ollut aika vähäistä, joten kurssin muut koirat varmaan auttavat tähänki asiaan. :) Kurssin oli taroitus alkaa jo pari viikkoa sitten, mutta halli on ollut vielä remontin alla, joten reenit on siirtyneet. Ja sainpas viimein kirjastosta tuon Tie tottelevaisuusvalioksi -kirjan. Tykkään ainakin niistä 40 ensimmäisestä sivusta, jotka olen kerennyt lukea... Hyviä ohjeita on tullut esimerkiksi vireystilan säätelyyn!


Multakirsu-kultakirsu


Niin innoissaan kun kurssista ollaankin, joudutaan ensimmäiset kerrat jättämään väliin. Chämpylä kun aloitti perjantaina ensimmäiset juoksunsa. Ajattelin, jos itse kuitenkin pääsisin reenejä seurailemaan, ettei ihan heti pudota kärryiltä. Ikää juoksuijen alussa neidillä oli siis noin viikko päälle 9kk.  Se on kyllä hassu ja hellyydenpuuskissaan, kun saadaan herätä korvakäytävien "puhdistukseen", ja ulos lähdettäessä muuttaa kuuloasitin valikoivaksi ja tuplaa hajuasitinsa. Sadan metrin päässä oleva ihana uroskoira huomataan heti ja sitten naulataan peppu maahan, eikä millään suostuttaisi lähtemään toiseen suuntaan. Vähän hankalaksi on osoittautunut energianpurku, kun tavallisesti meidän vakionurmilla näkyy paljon muitakin koiria, koirapuistosta nyt puhumattakaan... pitää vaan ajoittaa touhut vähän epäsuositumpaan aikaan. Eilen käytiin ihan pilkkopimeällä läheisellä aukiolla. Laitoin Chandlerille pantaan punaisen pikkuruisen pyörän valon, sellaisen 2€ kolikon kokoisen, jonka voi vain kiepsauttaa telineeseen (tai pantaankin). Oli hauska katella kun siellä se lamppu vaan viiletti menemään... Hyvin näkyi!


Muistakaahan heijastimet kun syysillat pimenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti