Chandler

Chandler

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Siskokulta kyläili ja TOKO starttasi!

Peppi tuli taloon!
Näin nätti vieras me saatiin!

Viime viikolla Henna viestitteli tulevansa Pepin kanssa Ouluun matkallaan Jyväskylään näyttelyihin. No iliman muuta me siskotreffit järkättiin, kun neidit olivat tavanneet toisensa vain kerran sitten pentulaatikkoaikojen! Minä taas olin nähnyt Pepin viimeksi 6-viikkoisena. 

Olipa kiva jälleennäkeminen, vaikka ensin oltiinkin molemmat vähän niskavillat pystyssä. Taisi Chandler minullekin hermostua kun koitin vähän saada neitiä kauemmas ovensuusta. No, alkujännityksen jälkeen leikki oli ihanaa ja vallatonta! Käytiin koirapuistossakin ja todettiin Hennan kanssa, että oli viisas päätös pestä Peppi näyttelyutä varten vasta seuraavana päivänä, pikku kuratassuja olivat. Peppi käyttäytyi hienosti, mutta Chan tunnisti saman tien reitin koirapuistoon (kamalan juoksujen aiheuttaman kolmen viikon tauon jälkeen) eikä malttanut olla vetämättä. Nuo tietyt reitit teettää työtä...




Minusta on mahtavaa, että kuukausienkin jälkeen yhteistyö sekä kasvattajan että pentueen muiden sisarusten omistajien kanssa on näinkin tiivistä. Toivottavasti näin jatkuu vielä piiiiiitkään!
Tammikuussa toivottavasti tavataan suurella porukalla Kajaanin näyttelyissä ja koirat saa huikeat 1-vuotissynttäripippalot!




Nyt kun juoksutkin loppuivat pääsi Chandlerikin mukaan TOKO-reeneihin alkeiskurssille. Ilmapiiristä tykättiin molemmat ja kivaa oli! Säpsäkästi tullaan jo sivulle (välillä vähän vielä vinoon) eikä maahan menossa ja luoksetulossa ole ongelmia. Välillä pitää vielä käsimerkkejä käyttää mutta eiköhän nekin kohta jää. Chämpylä keskittyi omaan reenaamiseen hienosti, mitä nyt haluttaisi ohjaajiakin kovasti tervehtiä aina välillä... omien vuorojen välillä odotteli kiltisti kentän laidalla KUNNES ALKOI LUOKSETULOHARJOITUKSET! Surkeaa vaikerrusta että "minäkin tahdon mukaan" vaikka oma vuoro ei ollutkaan. Olin sitonut koiran penkkiin, ja kun kurssitoveri kutsui shelttiään ampaisi meidänkin neiti matkaan niin että hihna vain napsahti poikki! Että semmosta meininkiä. Reunallahan on tylsä olla kun muut reenaa. Täytyypä tämä ottaa paremmin huomioon sitten ensi viikolla.


2 kommenttia:

  1. Hieno Chandleri ja onneksi pääsitte viimeinkin tokotreeneihin! :)

    Ihania kuvia saitte otettua vaikka vaikeaa se näytti olevan, noilla ilopillereillä kun sitä vauhtia riitti! Kopsasin kuvat omaankin blogiin, kun meinasi tulla todella kuvaton pitkä postaus kun oma kamera jäi reissun ajaksi laukun pohjalle :/

    VastaaPoista
  2. Juu ihan vapaasti vain, teidän neitihän niitä kuvia tähdittää!

    VastaaPoista