Chandler

Chandler

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syyskuulumisia

Olen kyllä varsin laiska blogipäivittäjä! Sain kesällä näköjään kuusi kirjoitusta aikaiseksi.
Kyllä täällä silti touhutaan, mutta välillä tuntuu etenevän asiat hitaasti. Aikeissani on ollut lukea monenkin suosittelema Tie tottelevaisuusvalioksi, ja sitä kirjaa olen jonottanut kirjastosta jo viikkoja. Ilmeisesti tykätty? Ja sitä (opiskelijabudjetin) tokokurssipaikkaa ei ole vieläkään näkyvissä! Laitoin tänään tiedusteluja OKK:lle. Muutenkin vähän kyllä vielä epäilen Chandlerin keskittymiskykyä koiraryhmässä, joten niinpä varattiin vielä paikka ihan perus pentujatkokurssille. Vahvistetaan perusjutut kuntoon ennen mitään vakavaa virallista touhua!


Ihana katsoa kun oma koira viisastuu ja viisastuu! En ois olettanu että tuo oppii jopa pissaamaan ja kakkaamaankin pyynnöstä. :D Leluja se tietää nimeltä kymmenkunta. Lehti tulee jalkojen juuren jo spontaanisti pyytämättä. Tällä hetkellä opetellaan "siivoamista", että saatais lelut takaisin omaan koppaansa. Oisko jollain ideaa, miten opetan koiran tilaamaan hissin? Chan selvästi nauttii kun saa "suorittaa tehtäviään".


Nyt on meilläkin nykyään auto käytössä ja helpottaa se kyllä huomattavasti elämää koiran kanssa. Parasta on, että pääsee kauemmaskin ihanille touhupaikoille! Haukiputaalta löydettiin ihana lampialue josta löytyi kaikkea jännää. Laitan vielä vähän loppukevennyskuvia sieltä. :)

1 kommentti:

  1. Kivoja syyskuvia...meillä Hillalla eka juoksut alkoi n.4.10 ! Kuinkas siellä???Soitellaan halitukset. Susanna

    VastaaPoista