Chandler

Chandler

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Redi + Chandler 020911

Käytiinpä moikkaamassa Millaa, Robia ja velipoikaa tässä yks viikonloppu. Redi oli kyllä hurjasti miehistyny, komia ku mikä! <3 Isommalta näytti (tosin punnitsin Chandlerinkin jo 17-kiloiseksi!) mutta melko tasaisesti painivat.  Seuraan liittyi myöhemmin vielä Vito, Frodo ja Riki, mutta harmikseni huomasin, että niin hämärällä kun yritettiin kuvata, ei juuri ainoakaan onnistunut. :( Mutta ai että meidän neiti oli suosittu viiden uroksen keskuudessa. Sanotaanko näin että koirapuiston pökittäjät saattavat yllättyä, kuinka tämän illan jälkeen Chandleri osaa puolustaa neitsyyttään!

Tais Reetu hoksata että täällä on tyttöjäkin...


Komiat oli laukat!

Tekevälle sattuu!

Mietin että pitäskö sensuroida tämäReetun kaulus!!! <3

Pössit ei ottanu meille leluja mukaan. No, käy se hihnakin...?!

TULLAAN TULLAAN! Chandler kai unohti korvat Millan luo?

Lisää komeita bortsu-uroksia!

Taistelu tyttösestä

2 kommenttia:

 1. Ihana nähdä uusia kuva siskosta ja veljestä! :)
  Chandler on NIIN nätti! <3
  Hienoa Chandy kun oot oppinut sanomaan jätkille EI! :D siinä olis Pepillä vielä opittavaa ;)

  Hui että kun alkaa itseä jo hirvittä tuo Pepin "kevytrakenteisuus", kun kaikki sisarukset taitaa olla jo kahta kiloa isompia :S Ja tuo on tuollainen rimpula!

  VastaaPoista
 2. No eiköhän se Peppikin siitä pian massaa kerää! Yksilöllistähän se kasvu aina on vaikka samasta pentueesta ovatkin. Chandlerin ruokahalu on kyllä aina ollut elämää suurempi ja täytyy myöntää ettei mekään koulutuksessa olla paljon palkintoja säästelty... :)

  VastaaPoista