Chandler

Chandler

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Koirakavereiden kanssa on kivaa!

Hiljaisuus vallinut Chanderin blogissa nyt kauan aikaa, joten muutetaanpas se seikka.
Eipä tässä kummempia ole tapahtunut. Sosiaalistuminen toisten koirien kanssa pentukerhoilun, kavereiden ja naapureiden koirien sekä tänään ensimmäistä kertaa koirapuiston karvakuonojen merkeissä on ollut viime viikkojen teemana. Chandler on kyllä todella rohkea, innokas ja peloton isompienkin kanssa ja välillä pitää rauhoitella riehakasta pentua! Käytiinpäs totuttelemassa ihmisvilinäänkin oululaisten opiskelijoiden keskuudessa vappuaattona päivällä, sai Chandlerikin nähdä teekkareiden uitot ja toki kerätä hurjasti rapsutuksia!


Käytiin Reeta-ystäväni luona leikkimässä Kuura-samojedin kanssa. Pentujen meno oli ihan huimaa ja kuinka likasia, rapasia ja toistensa kuolassa ne olikaan! Täytyi ihan lainata vieraiden suihkua ennen kuin saattoi päästää autoon. Kuuran luut oli paljon herkullisempia ku mitä kotona tarjotaan.


Kuura Karvakuono :)

Lumipaini - paras paini

Raivotautirokote kylläkin annettiin...

Turpaan vaan isommillekki!

HIIIIIIII ET  SAA MUA KII!

Tasan 16-viikkoisena käytiin laittamassa tehosterokotukset ja samaan syssyyn rabieskin. Ei onneksi mitään komplikaatioita havaittavissa. :) Puntarilla käytiin myös repaisemassa huimat 11,2 kg. Tuskin miksikään hiiruilaiseksi jäämmässä, jalatki on pitkät kuin antiloppilla! Korvat on noussu jo niin paljon, että ehkä saattaa pystykorvaksi muuttua. Itse kyllä vähän vierastan jyrkimpiä näyttelyvaatimuksia enkä mielelläni alkaisi niitä muokkailemaan...

Nyt on useana päivänä tullu kakat ulos (vaikka välillä sisällekin). On siis hoksattu että ulos kun tekee niin emännän taskusta tulee herkkuja, ihanaa! Kyllä tämä vielä opitaan.

Saatiin Chandlerille myös häkki. Ruuan ja lelujen kanssa totutellaan nyt siellä olemista eikä se ollenkaan vastenmieliseltä ole tuntunut. Jospas siitä tulisi oma paikka rauhoittumiseen. :)

2 kommenttia:

  1. oioi....ihana nähdä kuvia Kuurastakin :D...hauskaa menoa tyttärillä :)...meillekin tulee juhannuksena toinen parson :D

    VastaaPoista
  2. Joo, hauskaa meno oli ennen kaikkea!
    Oi pentu-uutiset on aina ihania! Onnea vaan uudesta tulevasta perheenjäsenestä ja kärsivällisyyttä pienen odotteluun. :)

    VastaaPoista