Chandler

Chandler

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sisko-kulta kyläili vol.2

Saatiin taas ihania vieraita lauantaina, kun Henna, Olli ja Peppi-sisko tulivat käymään. Weekasi Like You A Lot todisti kyllä taas olevansa nimensä arvoinen, Peppi tykkää kaikista ja kaikki tykkää Pepistä - aivan ihana lipsuttelijalupsuttelija, samanlainen vauhtityttö ja innokas ilopilleri kun siskonsakin! Edellisestä vierailusta löytyy juttua täältä.

Ehkä ei kuviin saatu talletetuksi, mutta siskosten jälleennäkeminen oli kyllä niin vauhdikas että muutaman kerran meidänkin sydämet heitteli kuperkeikkoja kun seinään törmäiltiin tuhatta ja sattaa. Jotenkin siitä aina meno jatkui niin ku mitään ei ois tapahtunut, taisivat endorfiinitasot nousta niin äärimmilleen.

Kiitos käynnistä, Henna & Olli! Olipa taas mahtavaa jutella niin samanhenkisten ihmisten kanssa, toivottavasti tavataan taas pian!

Miten niin siskoja? Ilmeet, kielet, tassut - hassut...

Pepin kieli ei kuvasta huolimatta
tippunut suusta, huh!

Peppi päivittää kuulumiset.
Viime näkemisen jälkeen on tapahtunut
ilmeisesti jotain tosi jännää Champyn ilmeestä päätellen.

Rennosti hölökytellään ja vieläki juoruillaan tyttöjen juttuja...

 ...kunnes se saamarin leluhirmu varasti mun jalakapallon!
Tästä lähtee taas kunnon ralli!

Nauravat, onnelliset yksivuotiaat
Weekasi Liquorice Shot
&
Weekasi Like You A Lot


...juoruilut jatkuu toki aina välillä...

Taas ollaan ku missikisoissa kun koko ajan pitää
hymyillä kameralle!

Oltiin ihan ku kaksi pientä lasta, jotka kattovat hauskoja piirrettyjä!

JEEE LIHAPULLAA

Moikkamoi ja jälleennäkemisiin!
Terveydentilasta sen verran että kannusvarvas on lähtenyt hyvin parantumaan ja uutta kynttä pukkaa jo esiin. Välillä Chandler sitä nuolee, mutta kutittaishan se varmasti itse ketäkin tuollainen kynnenkasvatusprosessi. Iho on kuitenkin ehyt ja mielestäni siinä ei mitään infektioporttia enää ole, joten en ole kaulurilla kiusannut. Otetaan silti varman päälle ja pidetään vielä vähän taukoa ulkona juoksemisesta, vaikka kovasti se puolin ja toisin turhauttaakin!

3 kommenttia:

  1. Siskokset on kyllä niin samanmoisia :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä veikeän näkösiä systereitä. :) (Innostuin lukemaan vähän enemmänkin tätä sinun blogia ja nyt tekee mieli opettaa Nennu-Ennulle jotain tempun tynkää. Ollaan jämähetty noihin vanhoihin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos inspiroi! Just tässä Juhan kanssa eilen pohdittiin, että kohta alkais olla jo aika Temppuvideo 2:lle, hieman on tuosta edellisestä repertuaari kasvanut. :)

      Poista