Chandler

Chandler

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Arkihaaste 5/5 (ti 6.5.)

"Meidän Chimppa-Chämppy sai opiskelukaveriltani ihan oman Facebookissa kiertäneen arkihaasteen. Kuvasin siis viisi päivää Chandlerin arkea, ja tokihan siihen täytyi vähän selityksiä laittaa. Ihan normaalia arki ei tosin näiden viiden päivän aikana ollut, sillä itselläni kevään viimeiset tentit painavat päälle ja lukemista on nyt p a l j o n. Lisäksi harrastusrintamalla on parhaillaan siirtymäkausi kesän ryhmiin ja mm. toko ei tällä viikolla vielä alkanut. Mutta suurin piirtein tällaista arkea meillä elellään."


"Viimeistä viedään, vaikka huhujen mukaan yleisö on pyytänyt multa jopa kuukauden mittaista arkihaastetta.
Tässä kuvassa Anniina pesee hampaitaan aamulla. Meidän arjessa on ainakin pari juttua, jotka saavat minut heräämään sikeimmiltä päivätorkuiltani, hakemaan lähimmän lelun ja viemään se leikittäjälle. Ensimmäinen on hampaiden pesu. Kun joku alkaa pestä hampaita, tulkitsen sen auttamatta leikkikutsuksi, ja pesijä saa jalkapallon täysillä polvitaipeeseen. Toinen on laulaminen. Etenkin, jos lauletaan Emme me pienet koiranpennut.

Vihdoinkin tuo nörttiemäntä totesi, että nyt ei uppoa pisaraankaan tietoa sen pieneen kalloon, ja vei minut Ranta-Kastellin jokimaisemiin lenkille. Se on kiva kierros. Vaikka taajamassa ollaankin, saan olla vapaana melkein koko matkan, jos olen kuuliainen, ja olenhan minä. Tietenkin tuon sille vähän väliä jonkun risun heitettäväksi, mutta se ei hirveän mielellään sitä ala heittämään. En kuulemma osaa hillitä vauhtiani keppien kanssa, olen kuulemma liian liekeissä. Okei, ehkä muutaman kerran olen murtanut kynteni äkkijarrutuksissa ja kerran lävistänyt nieluni kepillä... Mutta on se vaan niin kivaa!

Ranta-Kastellin venevalkamassa on tuollainen kiva puomi, jonka yli osaan hyppiä. 

 Se on liian korkea hypätä ilmalennolla yli, täytyy ponnistaa sen kautta.

Katsokaa vaikka, kuinka iloinen olen!

Tänään oli pitkästä aikaa rallytokoreenit, nyt uudella tiimillä. Anniinalle piti muistuttaa, että rallytokon suhteen mun moottoria kantsii ehkä vähän jäähdytellä ennen radalle menoa; eka radan näet perseilin ihan kunnolla, olin taas vaihteeksi liekeissä. Edistin, haukuin ja pompin, vaikka ei kuulemma olisi saanut. Minkäs teet, kun on niin kiva tulla sivulle, eteen, kiertää Anniina tai pyörähtää sen vierellä. Loppureeneistä sain vähän malttia ja viimeinen rata meni kuulemma lähes täydellisesti.

Tässä kuvassa yritän voittaa Juhalta köyden. Teen joskus vähän epäreilusti, eli isken tuossa kyseisessä asennossa kynteni syvälle sen pakaroihin, jolloin se parkuu ja päästää irti. Meikän voitto.

Loppuillan me katseltiin sohvalla Greyn anatomiaa.
Tylsä jakso, yllättäen nukahdin kesken kaiken."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti