Chandler

Chandler

lauantai 13. lokakuuta 2012

Arkea uudessa kodissa

Ajattelin päivitellä ihan vain arkikuulumisia, sillä reenirintamalla ei ole tämä syksy kovin vauhdikkaasti lähtenyt käyntiin - vielä! Agilityssa Chandler on päässyt juoksuttaan Juhaa, mutta Juhapa kertoo niistä reeneistä ihan itse, kuten edellisestä päivityksestä kävikin ilmi.

Saatiin tokossa kuitenkin ryhmäpaikka, joten säännöllisempi reeni siinä on alkamassa toivottavasti jo ensi viikolla. Takapihatokoja ollaan harrastettu ihan vain itseksemme. Häiriöreenit ovat erittäin tervetulleita!

Chandler vietti syyskuun lopussa ehkä elämänsä tylsimpiä päiviä, sillä muuttopuuhat pitivät isäntäväen kiireisenä. Että siinä olikin hommaa! No, nyt on uusi koti saatu asumiskuntoon ja mieluisaksi - Juhakin oli yllättävän suopea minun sisustushaaveita kohtaan: sain mm. uuden ruokailuryhmän, pyykkikoneen ja kaikkea pientä kivaa!


Syyslauantain tunnelmointia


Chandler kotiutui tänne hienosti saman tien. Tuttu sohvan divaaniosa ja oma rakas häkki on edelleen "Chandlerin paikkoja". Aluksi oli ihan kummallista, kun porukkaa kulki kahdesta ovesta ja neiti ei yhtään muistanut, että molempia pitää vahtia! Haukku oli yllättyneen raikuva, kun yhtäkkiä joku tuleekin etuovesta juuri silloin kun koira paraikaa päivystää takaovea... Ikkunat on koiran tasolla ja niistä on ihana katella ulos. Makuuhuoneesta näkee kätevästi kaikki etuovesta kulkijat, kun tekee kielletyn tempun ja hyppää sängyn päälle. No, kunhan päiväpeitto on paikoillaan...



Chämpyn paikka!

Parastahan tässä on tuo oma piha, vaikka ei se suuri olekaan. Kyllä siinä käännökisä ja jääviä reenaa. Ja leikkii. Laminaatit ku on perhanan liukkaat tassujen alla ja menee varmaan kolme sekunttia kiihyttää vauhtia pallon perään, sutii niin hemmetisti!

Liikuteltiin tavaroitamme tosiaan vajaa kilometri, joten uudesta kodistakin käsin pääsee lähes samoille lenkkipoluille kuin vanhastakin. Lenkkipolun varsilla on edelleenkin parkkiksia, kenttiä ja nurmia aktivointia varten. Onpa tuossa vieressä pikkunen metsäkin!

Chandler alkoi tiputtaa pohjavillaa saman tien kuin sain nukkamatot lattiaan. Joka päivä saa kammata jalkapallon kokoisen kasan. Sääli, turkki oli oikein kaunis ja tuuhea. Ja mielenkiintoisen punertava - näyttää siltä, että meidänkin pimu sai osansa punaisista geeneistä!

Osaisko joku huovuttaa vaikkapa lapasia?!

......................................................................................................


Tunnelmallista syksyä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oih, pitäs niin päästä kyläilemään! Odotellaan kovasti, että saatas karistettua tuo flunssa kannoiltamme. :(

    VastaaPoista
  2. Hei rakkaat, terveisiä tällä kertaa Inarista. Työkeikalla, ja tietenkin "koirasivuilla" ja omien blogeissa heti kun aikaa on. Kauniita kuvia. Onnea uuteen kotiin. Kiva että pääsitte treenaileen ryhmään, tsemppistä! Susanna

    VastaaPoista